Jump to content


admin

Member Since 27 Feb 2009
Offline Last Active Apr 09 2015 02:46 PM

Posts I've Made

In Topic: No pioneer's forum?

14 May 2009 - 01:05 PM

Can you not see it?

Argh. We'll look into it!

In Topic: Viewing Movies from Channel

14 May 2009 - 09:45 AM

Right - well, that solves the anonymous ratings issue. Hiding that broke everything. I'm sure I tested that last night.

It's fixed now.

In Topic: Viewing Movies from Channel

14 May 2009 - 09:36 AM

QUOTE (equinoxx @ May 14 2009, 03:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I was just coming to mention this very thing. It looks like the bottom-of-page navigation has climbed up into the comments area. Perhaps the CSS for the movie page template has gotten a little garbled?



Oh dear. How did that happen, I wonder!

I'll fix it!

In Topic: New Site Feedback (and questions)

13 May 2009 - 03:57 PM

QUOTE (Fulkster @ May 13 2009, 02:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
huh.gif When do we get our Wiki back? huh.gif
(No response really necessary... I'm just commenting that I miss it!)


Our reverse proxy lookup server shenanigans played havok with the wiki. Right now I'm trying to decide if I should try and figure it out, use the old wiki on the old server or go with a new wiki altogether.

It may be a few days before I can come up with the resolution. smile.gif

I'll let you know.

In Topic: New user, can't log in to moviestorm

13 May 2009 - 03:54 PM

QUOTE (inviktus @ May 13 2009, 03:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I've just discovered/signed up for/downloaded moviestorm.. and I can't seem to login. It says "can't connect to moviestorm.co.uk" or something to that effect when I try to sign in with the program.

I can't see a reason for this as I definitely have internet connectivity, everything else works.

Help?


I've passed this on. I'll let you know what we find out asap.