Jump to content


Photo

Uploaded Movie will not produce a Thumb


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mneros

Mneros

    Critically acclaimed

  • Members
  • 230 posts

Posted 15 January 2012 - 02:45 AM

I have uploaded Star Wreck Ep 6 Twice now in hope that it will correct. But no such luck. Plz fix this for me I hate Having a gray Pic with a small icon of a ripped paper on the top left corner as a title page for my movie.

while on the topic of Thumbs. Why cant we load our own. Or have the option to load our own pic to represent our movie. I know that we get to pick from a few randomly generated. but still it would be nice if i can add my own.

the film in question not generating Thumbs is here

http://www.moviestor...p;vid_id=107843

thanks for your assistance

Mneros


#2 keithlawrence

keithlawrence

    Master Director

  • Pioneers
  • 1107 posts

Posted 15 January 2012 - 09:58 AM

QUOTE (Mneros @ Jan 15 2012, 04:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
while on the topic of Thumbs. Why cant we load our own. Or have the option to load our own pic to represent our movie. I know that we get to pick from a few randomly generated. but still it would be nice if i can add my own.

I second that. The cover of the Dvd/BR (you know, this old format rolleyes.gif ) is often the reason of whether it gets picked or not. Does it catch our interrest? We want to "sell" our movies.

#3 Ben_S

Ben_S

    Master Director

  • Mods
  • 4670 posts

Posted 16 January 2012 - 12:07 PM

I dont think we can generate thumbnails with video uploaded in flash.
Ben Sanders
Moviestorm Ltd


  • Please log in to reply


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users