Reply to this topicStart new topic
lip sync not working unless i use tts, I dont want to use tts
 
Mneros
post Apr 6 2012, 7:28 PM
Post #1


Critically acclaimed


Group: Members
Posts: 230
Joined: 8-March 09
Member No.: 4,491



When I use a pre recorded VO on a puppet, their mouth does not lip sync to the typed words or the VO. but audio does play. If I switch to tts it works fine. if I re-apply the VO the lip sync remains that of the tts and not the VO.

sometimes while changing back and forth i will lose the ability to gain control options of the puppet or the VO on the time line I have to go in to change room remove puppet, then reapply the puppet and then start over with the same results. after a while it just crashes.

I tried different wav formats with no success.

i will attach the log.
thanks smile.gif
Attached File(s)
Attached File  hs_err_pid400.log ( 14.21K ) Number of downloads: 1
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mneros
post Apr 12 2012, 3:46 PM
Post #2


Critically acclaimed


Group: Members
Posts: 230
Joined: 8-March 09
Member No.: 4,491



Im still needing assistance with this issue plz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ms_amos
post Apr 12 2012, 3:57 PM
Post #3


Master Director
Group Icon

Group: Staff
Posts: 570
Joined: 11-November 09
Member No.: 6,395



Please make sure that your wav files are recorded in 16-bit Mono at 22.5-48kHz (44.1 works best). Many modern recording applications use 24 bit (or 32 bit) audio, which the lipsync engine cannot read.


--------------------
Amos Willbond
Creative Producer
Moviestorm Ltd.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: