2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Moviestorm Quits At Render
 
primaveranz
post May 1 2012, 3:51 AM
Post #21


Master Director
Group Icon

Group: Pioneers
Posts: 4,644
Joined: 28-August 08
Member No.: 2,534



QUOTE (Overman @ May 1 2012, 02:15 PM) *
Only Java build showing up in Add/Remove Programs is v6 build 31.


I have been having similar problems and this prompted me to check my Java - I had switched off the updater so still had version 29. But I'm still confused as to whether MS cares which version we have. Doesn't it still have a built-in runtime? I guess we'll find out.

I also set my memory back down to 512 in the Moviestorm.l4j.ini file as Ben suggested.


--------------------
"I have had the same problem with getting the wheels to rotate properly with animated cars. They have to be all the same size and round and that helps a bit." America's Top Modder.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ben_S
post May 1 2012, 10:33 AM
Post #22


Master Director
Group Icon

Group: Administrators
Posts: 4,576
Joined: 18-January 07
Member No.: 116



As far as I am aware, Moviestorm is using it's own version of java on PC's. However, I will be checking this on a 64 bit version, just in case.

It is definitely good to hear you can render again, though, Overman.


--------------------
Ben Sanders
Moviestorm Ltd
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: