Jump to content


Photo

Can't change the view of the forums threads


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Harb40

Harb40

    Master Director

  • Pioneers
  • 673 posts

Posted 20 July 2013 - 05:20 PM

I had this happen before and I cannot remember what I did to fix it. I like seeing all the posts in a thread so I can scroll back and forth if something is confusing or doesn't seem right. All of a sudden, the threads now show the first post and then a list underneath in tree fashion of the other posts.

I have tried clearing my cache, reloading the page and a few other tricks to no avail. How do I get the view back to all the posts showing at once instead of the tree view?
The Harb40 Passion Competition now has it's own website.

#2 lucindamc123

lucindamc123

    Master Director

  • Pioneers
  • 9177 posts

Posted 20 July 2013 - 05:21 PM

I've noticed the same thing and I don't know how to make it go back to where you can see all the posts.

#3 mystery_egypt

mystery_egypt

    Master Director

  • Pioneers
  • 926 posts

Posted 20 July 2013 - 05:24 PM

Click on the following link, it should bring back the flat view mode:
Link

#4 Harb40

Harb40

    Master Director

  • Pioneers
  • 673 posts

Posted 20 July 2013 - 05:26 PM

QUOTE (mystery_egypt @ Jul 20 2013, 11:24 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Click on the following link, it should bring back the flat view mode:
Link


Thanks m_e. I think I will have to bookmark this for future reference. Where did you find that?
The Harb40 Passion Competition now has it's own website.

#5 mystery_egypt

mystery_egypt

    Master Director

  • Pioneers
  • 926 posts

Posted 20 July 2013 - 05:29 PM

You're welcome smile.gif
Well, this is not a new problem, and there were old discussions about it.
Since I have this problem from time to time, too, I have just learned to add &mode=flat at the end of the URL when necessary. Once you use the URL with this addition, everything is back to normal - until it happens again laugh.gif

#6 Harb40

Harb40

    Master Director

  • Pioneers
  • 673 posts

Posted 20 July 2013 - 05:35 PM

OK. Thanks. I appreciate it.
The Harb40 Passion Competition now has it's own website.

#7 iceaxe

iceaxe

    Master Director

  • Pioneers
  • 1193 posts

Posted 22 July 2013 - 03:21 PM

Well, although the link fixes the problem, when I relaunch my browser it's back to the crappy tree structure.

What the heck is going on?


#8 keithlawrence

keithlawrence

    Master Director

  • Pioneers
  • 1144 posts

Posted 22 July 2013 - 04:19 PM

Even with mystery's way?
I get this problem once in a while. I think it is because I have clicked in to some links that leads back to old "infected" posts. This time it was some links (post#4)
http://www.moviestor...showtopic=14270
of previous made motorcycle addons. Go there and you get the "virus". However egypts way works for me.

#9 primaveranz

primaveranz

    Master Director

  • Pioneers
  • 5409 posts
  • Gender:Male

Posted 22 July 2013 - 07:41 PM

QUOTE (iceaxe @ Jul 23 2013, 3:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Well, although the link fixes the problem, when I relaunch my browser it's back to the crappy tree structure.

What the heck is going on?

Try clearing your browser cache?

"If we only use 1/3 of our brain, what's the other 1/3 for?"



  • Please log in to reply


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users