Jump to content


Daneel

Member Since 16 Feb 2016
Offline Last Active Jul 31 2017 12:55 PM

Topics I've Started

Freezing and crashing

02 July 2017 - 01:03 PM

Hey guys. My MS has just begun to act up. Freezing for seconds at a time and randomly crashing. There is no reason for this. Nothing has changed with my system. It just started to happen this week. Any suggestions? I was thinking of re-installing it, but if I do will I lose all my movies and addons?


Greenscreening

24 June 2017 - 07:10 AM

Hey all. Is it possible to use the greenscreen technique within Moviestorm? I want to create a large concert crowd by potentially layering different sets of actors. Perhaps someone could point me in the direction of a tutorial if there is one? Thanks.


character and prop not appearing in edit view

12 June 2017 - 10:12 AM

Hey all. This is a weird one.
In the Camerawork view, I have a camera panning round a drummer doing his thing, all very fine and dandy.  But in the Cutting Room, even though there is the footage of the camera completing the pan, the drummer and his kit do not appear in the shot. It's like the were never on the set (but they most definitely are). Any help getting to the bottom of this would be great.

 

edit: created a brand new empty movie. positioned drum kit and drummer on empty stage. applied a few drumloops and voila! same thing happens. When I go to Drum kit disappears leaving drummer sat in thin air. Could it be I need to re-install Moviestorm? Or is the drum kit just bugged and unusable?

 

edit 2: Very odd. seems everything goes fine until I save the scene, quit to the menu screen then reload the movie. It seems it is only after this process that the drum kit disappears.


camera following movement

07 June 2017 - 11:38 AM

Hey guys.

I'm trying to make a tracking shot following a ridden bike (many thanks to jamoram for that mod) but I'm having problems. Does the camera movement ease in an ease out? by that i mean, does it take a little time to get up to speed and then does it slowly lose speed at the end of it's move (like the cars do when you have their movement set to 'smooth start and stop')?
It doesn't seem to matter what I do, I can't make the camera track at the same speed as the bike. any help would be greatly appreciated.


Robots

31 May 2017 - 07:38 PM

Hey all. Is there a mod available containing robot heads and bodies? Thanks.